Ridskola

Hektor o Kristine
Hektor o Kristine

Välkommen till ridskolan på Kullaberg. Jag är utbildad instruktör, unghästtränare och domare för Islandshäst. På gården vid Kullabergs Naturreservat driver jag ridskola i liten skala. Du är välkommen att maila in en förfrågan inför anmälan. Gå in via kontakt.

Nu kommer vi erbjuda vårens lektioner i den nya plattformen Academy!

Skriv in dig som elev i Academy här:

När du redan är elev, logga in här: Ridskolekod KIH

Glöm ej att i din beskrivning anmäla namn, adress, telnr, och ridhistorik.

Läs mer om grupperna

Ridskolegrupp

Utelektion i grupp/Naturgrupp

Hästhyr

Saga i trav
Saga i trav

Max 6 ryttare i varje grupp.

OBS – maxvikt 90 kg.

Minimiålder 10 år. Barn som börjar ridskolan rekommenderas att ha ridit några terminer på ponyridskola/egen häst först, då vi inte har möjligheten av att ledare i grupperna. De ska kunna hantera hästen självständigt i skritt och trav.

 Terminsavgiften kan delas upp i två betalningstillfälle.

Bokning, avbokning och fakturering går via Horsemanager. Som elev på ridskolan har du ett eget elevkonto på Kullabergs Islandshästars sida på Horsemanager. 

Våra instruktörer 

Kristine Barner – K

Härligt!

Utbildad B-instrukör och C-tränare inom SIF. Äger och driver Kullabergs Islandshästar. Erfaren instruktör, tränare och unghästutbildare genom många år. Tidigare tävlat aktivt på nationell och internationell nivå. Lokalklubbsdomare i SIF. Tränar ekipage upp till nationell nivå.

Felicia Håkansson

Felicia har engagerat sig i hästar och ridning sen hon var liten. Hon har ridit en del olika medryttarhästar och foderhästar inom olika raser. Tidigare har det mest varit inom hoppning men fastnade 2015 för dressyr med en storhäst hon hade då.

Senaste åren har hon hittat tillbaka till Islandshästvärlden. Felicia jobbar här med både hästskötsel, planering, privatlektioner, ridskola och turer. Hon har själv en lovande svart femgångare vid namn Ragnar

Varmt välkommen med intresseanmälan!

Glöm inte att skriva alla kontaktuppgifter och när och i vilken grupp du kan rida!

Gå till kontakt.