Ridskola

Hektor o Kristine
Hektor o Kristine

Välkommen till ridskolan på Kullaberg. Jag är utbildad instruktör, unghästtränare och domare för Islandshäst. På gården vid Kullabergs Naturreservat driver jag ridskola i liten skala. Du är välkommen att maila in en förfrågan inför anmälan. Gå in via kontakt.

Därefter ska intresseanmälan göras direkt i Horsemanager. I Horsemanager kan du se vilka grupper det finns och anmäla dig på kö. Där kommer också en del av kursernas bokning finnas.

Glöm ej att i din beskrivning anmäla namn, adress, telnr, och ridhistorik.

Läs mer om grupperna

Ridskolegrupp

Utelektion i grupp/Naturgrupp

Hästhyr

Saga i trav
Saga i trav

Max 6 ryttare i varje grupp.

OBS – maxvikt 90 kg.

Minimiålder 10 år. Barn som börjar ridskolan rekommenderas att ha ridit några terminer på ponyridskola/egen häst först, då vi inte har möjligheten av att ledare i grupperna. De ska kunna hantera hästen självständigt i skritt och trav.

 Terminsavgiften kan delas upp i två betalningstillfälle.

Bokning, avbokning och fakturering går via Horsemanager. Som elev på ridskolan har du ett eget elevkonto på Kullabergs Islandshästars sida på Horsemanager. 

Våra instruktörer 

Kristine Barner – K

Härligt!

Utbildad B-instrukör och C-tränare inom SIF. Äger och driver Kullabergs Islandshästar. Erfaren instruktör, tränare och unghästutbildare genom många år. Tidigare tävlat aktivt på nationell och internationell nivå. Lokalklubbsdomare i SIF. Tränar ekipage upp till nationell nivå.

Sandra Hallström – S

Sandra kommer att ha vuxengrupper och kurser.

Sandra Hallström
Sandra Hallström

Sandra är van ryttare med egna hästar, utbildad hästskötare, dipl. Equicare Bodyworker(hästmassör) och numera ridledare inom SIF. Sandra arbetar annars på gården med ansvar för hästarna och stallet. Därutöver håller hon efter våra hästar, tränar och masserar dem, så de mår bra.

Felicia Håkansson

Felicia har engagerat sig i hästar och ridning sen hon var liten. Hon har ridit en del olika medryttarhästar och foderhästar inom olika raser. Tidigare har det mest varit inom hoppning men fastnade 2015 för dressyr med en storhäst hon hade då.

Senaste åren har hon hittat tillbaka till Islandshästvärlden och arbetar nu hos oss med turerna, stallet och lektioner. Felicia jobbar här och pluggar därutöver till vidare studier.

Varmt välkommen med intresseanmälan!

Glöm inte att skriva alla kontaktuppgifter och när och i vilken grupp du kan rida!

Gå till kontakt.

Eller gå in på vår inloggning på Horsemanager

Turridning • Ridskola • Träning • Inackordering