Privatlektion

Privatlektioner med egen häst

Var du än är i din utveckling är det bra med feedback. Som ryttare är du alltid på en resa. Du upptäcker frågor och letar svar och tillsammans kan du och din häst utvecklas. Ibland går det snabbt framåt, ibland är det svårt. Var du än är i den utvecklingen kan jag hjälpa dig. Om du siktar på högre klasser, har problem med grundridningen eller ska starta upp din unghäst är du välkommen hit.

Jag har i många år hjälpt olika ryttare att tillsammans med sin häst hitta en väg. Unga hästar, äldre hästar spelar ingen roll. Målet är att se vart man är, hitta rätta övningar som passar just den hästen och ryttaren till att komma överens och hitta framsteg tillsammans. Alla hästar lär oss något nytt hela tiden.

Även ute i naturen kan man behöva hjälp med träningen och hitta förklaringar på kommunikations- eller balansproblem. Då kan du boka en utelektion, där jag rider med sidan om och instruerar dig.

Välkommen på lektion med egen häst:

Pris 30/45/60 min inkl. genomgång: 400kr/500kr/600kr

Är ni två som delar på 60 min: 400kr/ekipage

Töltande Josi och Kristine

Töltande Josi och Kristine

 

Undervisning ute hos er i klubben eller på stallet kan arrangeras om ni är tillräckligt många ryttare. Jag åker ut och anordnar kurser för er med egna hästar. Undervisning sker i små grupper eller enskild, allt efter önskemål.

Jag lägger vikt på individuell träning som kan ge dig och din häst precis det ni behöver.

Välkommen att höra av er för vidare information och pris.

 
Saga i trav
Saga i trav
 
Privatlektion med hyrd häst

Vill du rida en av mina lektionshästar på privatlektion, får du din egen tid med instruktör. Du får då tid att träna på just det du behöver och få svar på det dina frågor. Om du är nybörjare eller van ryttare spelar ingen roll. Jag har en häst som passar dig och dina önskemål. Ni kan även rida två tillsammans.

Kom i god tid innan så du hinner göra iordning hästen.

Pris 1 timme inkl. häst och genomgång 800 kr.

Pris 30 min inkl. häst och genomgång 600kr

Pris 1 timme delat av 2 ryttare inkl. 2 hästar och genomgång: 600 kr /ekipage.

Bana och ute: Pris ca. 1,5 timme inkl. häst och genomgång – lektion på banan OCH en runda ut i naturen: 1100kr – som en uppstart på Islandshäst i den nivå du behöver eller helt enkelt egentid med häst och instruktör.

Gröna gröna våren!