När ni har bokat

Bokning och betalning sker direkt här på hemsidan.

Ryttarinfo:

Se till att vi har fått korrekt information om deltagande ryttare gällande vikt och ridkunskap för att kunna planera turen med rätt hästar. Vem som får rida hos oss läser du här. Detta är för allas säkerhet och för att alla ska få så bra upplevelse som möjligt.

OBS – För att minska smittor mellan besättningar vill vi att ni har rena hästkläder och utrustning på er/med er. Samma gäller när ni kommer från oss, kan vi inte garantera att vi inte har fått in smittsam sjukdom som inte är upptäckt än. Smittor kan finnas utan symtom för vissa individer.

Avbokning

  • Vid eventuellt ombokning sker detta senast 48 timmar innan om ni har bokat ombokningsgarantin. Sker via mail eller telefonkontakt med oss.
  • OBS – ni måste få detta bekräftad!
  • Avbokning pga sjukdom sker direkt till oss, vid uppvisande av läkarintyg återbetalas den insjuknades tur.

Kom i tid

Vi sadlar hästarna innan turen och ni ska komma i god tid för att hinna klä på er, hitta hjälmar, landa och ev gå på toa etc. Ca 20-30 min innan.

Hundar och katter på gården.

Vi har lösa hundar och katter på gården, vi ber er respektera att det är deras gård och inte släppa ut lösa hundar under ditt besök hos oss..

Parkering

  • Vägbeskrivning finns på hemsidan – under hitta hit
  • Parkering sker på gården om vi utgår därifrån – sommarhagen under högsäsong.
  • Parkering i skogen under högsommaren kan vara svårt att få, var i god tid, parkera efter gällande regler för naturreservatet och gå hellre en bit.

Klädsel

Goda råd för kläder finns här under FAQ annars är det kläder efter väder som gäller, och se till att alla mindre vana ryttare har ordentliga kängor på, ej gympaskor. OBS – vi rider i alla väder och det finns på vissa ställen grenar och snår att rida igenom!

Ha med ett glatt humör – vi står för härliga hästar och underbar natur! Varmt välkommen till oss på Kullaberg!

Frågor – ring Kristine på 0706277165

Färgen grön