Lasta Häst – clinic! – INSTÄLLD pga sjuka hästar!

Tid: Lördagen den 13 november 10.00 – 15.30 (ca) 

Plats: Kullabergs Islandshästar Mölle 

Pris: 750 kr inkl lunch och kaffe/kaka. 

Vill du ut och träna, eller/och rida i en skog som ligger en bit bort? Kanske åka till stranden eller vara förberedd om du skulle behöva åka till veterinär. Då kan frågan vara – Kommer vi iväg idag och isf. när? Eller så går det inte alls, eller så går pållen på ibland.. sen ska man ju hem också.. 

Oro, nervositet och frustration kring allt där med lastning. Känns detta igen?..Helt klart ett känslomässigt ämne för många människor och många hästar. Du är inte ensam. 

Så här behöver det inte vara.

Kom på denna Clinic / workshop, få verktyg och insikter som kan förändra din och din hästs relation till lastning. 

Teknikerna är våldsfria och välbeprövade. Medkänsla och förståelse för både hästar och människor har en stor effekt på framgången. 

– Vi lastar flera hästar som har olika sorters problematik kring lastning – Pre lastnings övningar, samt övningar oss människor emellan. – Tid ges att observera, reflektera och samtala. 

– Vi undersöker hur vår hållning, vårt kroppsspråk, andning och vår energi påverkar hästen. 

– Fördjupar oss i de olika delarna i lastprocessen, samt släpets möjligheter och säkerhet.

– Någon gång mitt i äter vi lunch ihop och delar erfarenheter och ställer frågor – Checklista får du med dig.

Alla är varmt välkomna oavsett vad du har för häst eller inriktning. Vi är max 10 deltagare, boka på Horsemanager – om du inte är kund/elev sedan innan, lägg upp en inloggning, gå in under aktiviteter och köp kursen.

Åldersgräns 16 år. Anmälan senast sönd 7 nov: https://horsemanager.se/pupils/sign_in?farm_id=368 

Kristine 0706277165 / Sofia 0707270839 – Välkommen med frågor och funderingar 

Kristine och Sofia 

Kristine Barner, driver Kullabergs Islandshästar sedan 1997. Utbildad instruktör, tränare och domare inom Svenska Islandshästförbundet. Arbetar dagligen med utbildning av häst och ryttare med vikt på god kommunikation och ömsesidig respekt. Sofia Sundquist. Utb. hästkommunikatör Eng 2004-2007 Kelly Marks, Monty Roberts, arbetat med och studerat kommunikation mellan häst och människa i 17 år Mindfulness Instruktör och Naturguide. Fokuserings Orienterad Terapi Professional Hathayoga, Medicinsk Yoga ,samt Yoga för osteoporos.

Kristine med unghäst
Kristine och unghäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *