Mölleturen inkl lunch

Vår långtur till Mölle är en storfavorit!

Våra kunder kommer långväga ifrån för att rida denna mysiga ritten som förenar underbara hästar med natur och god mat.

På ridturen korsar vi Kullaberg med sina vackra vyer, rider genom skogen till underbara Mölle, där vi ”checkar in” hos Lisa på Krukmakeriet. Där binder vi upp hästarna och äter en god lunch i mysiga caféet.

Krukmakeriet i Mölle
Krukmakeriet i Mölle

Många goda pratstunder har det blivit till hästfolk emellan över en rykande varm gulaschsoppa när man efter ngr timmars ritt kan sätta sig i det mysiga orangeri på Krukmakeriet. Det sprider sig en fantastisk familjär stämning, där alla känner sig välkomna och vi äter och vilar upp oss innan ritten hem.

Hästarna vilar i Mölle
Fina hästar väntar snällt

Utanför står hästarna och kopplar av. De känner rutinerna och vet när de ska spara på sin energi. Vi kan väl säga att även de laddar för turen efter pausen, där de än en gång ska få sträcka ut på vägarna under de vackra bokarna eller längs ängarna vid havet. Många härliga hästminnen föds på dessa turerna.

Ridvana rekommenderas.

Vad sägs om en god soppa, eller stora smakrika mackor, pajer, sallad och hembakad bröd. Mycket finns finns det att välja på. I priset ingår mat och alkoholfri dryck. Vill du ha ex cappuccino och efterrätt, ta med extra fickpengar och köp till själv.

Höstbild
En trevlig utsikt

Mölletur ca 4 timmar (12-15 km beroende på ridvana/runda)
Pris: 1200:-/person inkl. mat på Krukmakeriet

 

Turridning • Ridskola • Träning • Inackordering