Privatlektion

Privatlektioner med egen häst

Var du än är i din utveckling är det bra med feedback. Som ryttare är du alltid på en resa. Du upptäcker frågor och letar svar och tillsammans kan du och din häst utvecklas. Ibland går det snabbt framåt, ibland är det svårt. Var du än är i den utvecklingen kan jag hjälpa dig. Om du siktar på A-klass eller ska töltsätta din unghäst är du välkommen hit.

Jag har i många år hjälpt olika ryttare att tillsammans med sin häst hitta en väg. Unga hästar, äldra hästar spelar ingen roll. Målet är att se vart man är, hitta rätta övningar som passar just den hästen och ryttaren till att komma överens och hitta framsteg tillsammans.

Välkommen på lektion:

Pris 1 timme inkl genomgång: 500kr

 

Undervisning ute hos er i klubben eller på stallet kan arrangeras om ni är tillräckligt många ryttare. Jag åker ut och anordnar kurser för er med egna hästar. Undervising sker i små grupper eller enskild, allt efter önskemål.

Jag lägger vikt på individuell träning som kan ge dig och din häst precis det ni behöver.

Välkommen att höra av er för vidare information och pris.

Lördagar i KUSK
KUSKs hemsida:
 
 
 
 
Privatlektion med hyrd häst
Vill du rida en av mina lektionshästar på privatlektion, får du din egen tid med intruktör.
Tid att prova på det du vill och få svar på det du vill fråga. Om du är nybörjare eller van ryttare spelar ingen roll. Jag har en häst som passar dig och dina önskemål.
Varmt välkommen att höra av dig, vi lägger tillsammans upp en plan för din utbildning.
Pris  1 timme inkl häst och genomgång 650kr

Turridning • Ridskola • Träning • Inackordering