Lång tur – 2,5 timme!

Långa turen är en mycket populär tur på ca 2,5 timme.

Vi samlas i stallet(eller vid hagen sommartid) ca 20 min innan. Hästarna är sadlade och redo för avfärd. Efter en presentationsrunda och teoretisk genomgång, ger vi oss ut på tur. Upp i naturreservatet rider vi med de trygga, pigga hästarna för att njuta av den vackra natur och Islandshästens härliga gångarter. Under turen kommer vi att stanna och pausa för att hästarna(och vi) ska få vila en stund. Ha gärna med egen vattenflaska och fika om du vill ha på pausen. Det är tuffa stigar och hästarna behöver återhämta sig medans vi kan vila benen, titta på utsikten och prata lite. Därefter går turen vidare och vi fortsätter upptäcka natur och vyer på Östra Kullaberg.

Ridturen tar ca 2-2,5 timme (ca 7-10 km beroende på runda/ridvana).

Pris: 750 kr OBS – ingen fika ingår! Ha gärna med egen vattenflaska och fika till pausen. Vi har sadelväskor och handdesinfektion.

Njuter

OBS – I CORONATIDER! Vi erbjuder ingen fika under turen .Vill du ha med egen vattenflaska och egna snacks på turen kan du ha den i sadelväskan.

Vill ni fika er egen medhavda fika utanför stallet efter turen, finns här bord och bänkar utomhus. I stallet finns toalett, möjlighet att tvätta och desinficera händer. Vill ni fika i skogen efter sommarturen, när vi utgår från Himmelstorp, finns det grillplats och platser att sitta vid två närliggande ställen. Ha med egen handdesinfektion.

 

Turridning • Ridskola • Träning • Inackordering